Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Przegląd prywatności
4 komentarze
Zabieram się do zrobienia tego ciasta już chyba z 10 razy. @justyna czy jest jakaś alternatywa na mąkę i olej kokosowy by ciasto było smaczne i tez bezglutenowe?
@Daria oczywiście. Możesz użyć zwykłej mąki pszennej i masła, jednak jeśli zależy Ci, aby ciasto było bezglutenowe to zamiast mąki kokosowej możesz użyć również ryżowej lub migdałowej. Daj znać jak wyszło.
Wyszło bardzo puszyste, wilgotne i delikatne! Cudownie dziękuję za przepis.
Smakowało bosko