Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Przegląd prywatności
7 komentarzy
Ja zamiast pomidorów w puszce używam passaty pomidorowej i już nie dodaje koncentratu – polecam.
Mega przepis
polecam ten przepis
Ojaaa jak dawno nie jadłem a to była moja ulubiona potrawa z dzieciństwa. Czas zrobić samemu bo mamusia daleko od domu 🙂 czy można kulić fasolkę, ktora jest już namoczona? A może jest jakaś gotowa w lidlu albo biedronce?
Czy ktoś wie jak zagęścić fasolka po bretońsku? Proszę o pomoc bo wyszła mi trochę za rzadka i następnym razem wolałabym gęstszą konsystencję 🙂
To jeden z tych przepisów „smakuje jak u babci” Cała rodzina się zajadala 🙂 Polecam.
@Marzena fasolkę po bretońsku możemy zagęścić za pomocą klasycznej zasmażki lub za pomocą mąki kukurydzianej czy ziemniaczanej.