Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Przegląd prywatności
9 komentarzy
Super przepis.
smakuje jak domowa zupa pomidorowa, taka lubie najbardziej, czytelny i prosty przepis krok po kroku
Jak zrobić zupę pomidorową? Zawsze zadawałam sobie to pytanie. Niby klasyk, niby każdy wie jak zrobić a nie często jadałam pomidorówkę, która mi smakowała. Ten przepis spełnia wszystkie moje wyobrażenia o dobrym balansie smaków poszczególnych składników. Dodatkowo w swojej wersji używam dwa razy więcej pieprzu. Polecam ten przepis!
wyszła smacznie
myśle, że to najlepsza zupa pomidorowa jaką udało mi się zrobić. prosta, bez udziwnień ale ma to coś co sprawia, że nie chce się już innego przepisu szukać.
Ja podsmażam koncentrat na maśle i robie wywar na kościach wieprzowych.
Pyszna zupa! Ja robię pomidorówkę z rosołu ale zawsze smakuje inaczej niż taka robiona nie z rosołu. Ta pomidorowa smakuje lepiej niż moja dlatego polecam i będę wracała. Robię tez wywar z trzech różnych mięs taka lubię najbardziej.
6Gad7gqrcdQ
97k7Uq2Wq14