Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
4 komentarze
jedna z moich ulubionych zup
Dawno nie jedliśmy tak bogatej w smak zupy. Bardzo dobrze zrównoważone smaki, podobnie jak zupa minestrone Magdy Gessler.
ja gdzies dostalam przepis z Krety na tę zupę, z tym że tam wśród skladnikow jest fasola biała, ciecierzyca i jakaś podobna do czerwonej:) Jeszcze jej nie ugotowałam bo wedlug Kreciarzy trzeba namoczyć fasole i ciecierzycę i gotować a nie gotowce 🙂 Wiec wiecej roboty!!!
vXDluzrOCkw