Dodać liście szpinaku, kukurydzę, cząber, koncentrat bulionu warzywnego, liście laurowe i wodę, dokładnie wymieszać kopsytką, gotować 10 min/100°C//obr.. Wyjąć liście laurowe, wyrzucić.
4
Meksykańską zupę podawać bezpośrednio po przygotowaniu.
5 komentarzy
Patrycja24 października 2019 (17:06)
Mój smak 🙂
Kama25 października 2019 (13:26)
Szkoda, ze nie mozna dodawać tu swoich zdjęć bo moja zupa wygląda jeszcze lepiej niż na tym z przepisu 🙂
Madziara8 listopada 2019 (14:37)
Prosty i pyszny przepis! Rewelacja! Mąż zachwycony! 🙂
5 komentarzy
Mój smak 🙂
Szkoda, ze nie mozna dodawać tu swoich zdjęć bo moja zupa wygląda jeszcze lepiej niż na tym z przepisu 🙂
Prosty i pyszny przepis! Rewelacja! Mąż zachwycony! 🙂
Bardzo dobra
sprawdzony przepis bede wracała do tej propozycji