Chrupiąca surówka z kapustą pekińską, czerwoną papryką, ogórkiem , kukurydzą i cebulą to moja propozycja obiadowej surówki.
Ocena:
15min
4
Łatwy
88,3 kcal/porcję
Liście kapusty umyć, osuszyć i poszatkować.
Paprykę umyć, pokroić w paski. Ogórka w zapałkę. Cebulę posiekać. Kukurydzę odsączyć
Składniki na sos wymieszać. Wszystkie warzywa wymieszać w misce i polać je sosem. Surówkę posypać natką pietruszki.
Kuchnia: DietetycznaWegetariańska
Kategoria: · Sałatki
Autor: Justyna · 15 listopada 2019
Tagi: dieta, fit, kapusta_pekińska, kukurydza, obiad, ogórek, papryka, surówka
Program dla dietetyków · Kontakt · O projekcie · Regulamin · Polityka prywatności
+ Dodaj przepis
Skomentuj