Seler naciowy faszerowany tuńczykiem Seler naciowy faszerowany tuńczykiem

Seler naciowy faszerowany tuńczykiem

Zdrowa i szybka przystawka

Średnia ocen: 0 (0)
Czas przygotowania

10min

Czas przygotowania

Porcji z przepisu

1

Ilość z przepisu

Poziom trudności

Łatwy

Poziom trudności

Składniki

  • 4 łodygi świeżego selera naciowego
  • Puszka tuńczyka w sosie własnym
  • Połowa czerwonej papryki
  • odrobina oliwy z oliwek

Sposób przygotowania

  • 1

    Kroimy paprykę w kosteczkę i miksujemy ją razem z tyńczykiem i oliwą.

  • 2

    Doprawiamy do smaku według własnego uznania.

  • 3

    Myjemy dokładnie seler i każdą łodygę przekrawamy na pół.

  • 4

    Seler wypełniamy pastą.

Dodaj komentarz

Ten przepis znajdziesz w...

Dania rybne Przekąski FitKolacja

To też może Ci zasmakować

+ Dodaj przepis