Seler naciowy faszerowany tuńczykiem

Zdrowa i szybka przystawka

Ocena:

(0)
Seler naciowy faszerowany tuńczykiem Seler naciowy faszerowany tuńczykiem
Czas przygotowania

10min

Porcji z przepisu

1

Poziom trudności

Łatwy


Seler naciowy faszerowany tuńczykiem

Składniki:

  • 4 łodygi świeżego selera naciowego
  • Puszka tuńczyka w sosie własnym
  • Połowa czerwonej papryki
  • odrobina oliwy z oliwek

Sposób przygotowania:

  • 1

    Kroimy paprykę w kosteczkę i miksujemy ją razem z tyńczykiem i oliwą.

  • 2

    Doprawiamy do smaku według własnego uznania.

  • 3

    Myjemy dokładnie seler i każdą łodygę przekrawamy na pół.

  • 4

    Seler wypełniamy pastą.


Skomentuj


Kuchnia: Dietetyczna

Kategoria: · Kolacje · Lunch · Przystawki

Autor: MARTA · 8 października 2018


Podobne przepisy

+ Dodaj przepis