Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Przegląd prywatności
8 komentarzy
uwielbiam z jogurtem 🙂
A ja zawsze sie zastanawiałam, dlaczego moje frytki z batatów nie są chrupiące tylko jakieś miękkie… a wystarczyło dodać skrobi ziemniaczanej! Dzięki za to odkrycie 😀
Extra te frytki z batatów. A jak podać je jeszcze z dipem to już w ogóle niebo w gębie.
Genialne i szybkie do zrobienia te frytki z batatów
bardzo smaczne
k55dnDZYJBp
SfcxVs1X5CD
DjfN7zE7HVE