Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Przegląd prywatności
9 komentarzy
Obłędny smak!
robie przynajmniej raz w miesiacu, dzieciaki uwielbiaja, w polaczeniu z maslem orzechowym to nasza stala pozycja
Ten ciasto-chleb jest u nas w domu tez często. Ja jem go z masłem orzechowym lub masłem czekoladowym. Najlepszy na gorąco
Mój chlebek z bananów najlepiej udaje mi sie gdy banany są już przejrzałe. Wtedy chleb jest słodszy i przez to smaczniejszy. Czy myślicie, ze bardziej kaloryczny? Sama nie wiem jak to działa.
Bardzo udany przepis.
bardzo smaczny
Nigdy w życiu nie wywaliłam całego ciasta do śmietnika. Chlebek bananowy był pierwszy.
@minera – co poszło nie tak? Ja robię to ciasto juz trzeci raz i za kazdym razem wyszło takie same. Co sie stało?
Na jaki typ Thermomixa jest ten przepis?