Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Przegląd prywatności
9 komentarzy
Te pulpety i ten sos pomidorowy to majstersztyk smakowy. Wychodzą perfekcyjnie! <3
Ile wychodzi mniej więcej sztuk?
palce lizac, prawie jak z pulpety z Ikei 🙂
całkiem niezły przepis
polecam sprawdzony przepis
Nie jest to może jakieś wykwintne danie ale jest na pewno hitem smakowym w moim domu. Mam wrażenie, ze moje dzieciaki mogłyby tylko żywic się tymi pulpetami 🙂
lubie to!
bardzo lubię klopsy thermomix! ten przepis jest naprawde bardzo pomocny
a gdzie ten przecier pomidorowy zniknal? 3 min 120 stopni wystarczy na surowe mielone w varomie?