Spróbuj niesamowitego pasztetu z delikatnego mięsa i warzyw z rosołu To pyszne drobiowe danie z warzywami smakuje zarówno na zimo jak i na ciepło. Pamiętaj by pasztet po przestudzeniu przechowywać w lodówce.
1h 50min
Czas przygotowania
1 blaszka
Ilość z przepisu
Łatwy
Poziom trudności
Program dla dietetyków · Kontakt · O projekcie · Regulamin · Polityka prywatności
+ Dodaj przepis
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.
Dodaj komentarz