Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.
Jeśli wyłączysz to ciasteczko, nie będziemy mogli zapisać twoich preferencji. Oznacza to, że za każdym razem, gdy odwiedzasz tę stronę, musisz ponownie włączyć lub wyłączyć ciasteczka.
4 komentarze
Zabieram się do zrobienia tego ciasta już chyba z 10 razy. @justyna czy jest jakaś alternatywa na mąkę i olej kokosowy by ciasto było smaczne i tez bezglutenowe?
@Daria oczywiście. Możesz użyć zwykłej mąki pszennej i masła, jednak jeśli zależy Ci, aby ciasto było bezglutenowe to zamiast mąki kokosowej możesz użyć również ryżowej lub migdałowej. Daj znać jak wyszło.
Wyszło bardzo puszyste, wilgotne i delikatne! Cudownie dziękuję za przepis.
Smakowało bosko