Chciałabym przedstawić zupę pomidorową w mojej ulubionej wersji
Makaron ugotuj według instrukcji na opakowaniu.
Do garnka wrzuć włoszczyznę, przyprawy i zalej wodą. Gotuj 15 minut.
Dodaj puszkę pomidorów i gotuj przez 30 minut.
W międzyczasie ugotuj sojowe parówki.
Do talerza włóż makaron, zalej zupą, posyp natką pietruszki i dodaj parówkę.
Podawaj z ulubionym pieczywem, np. posmarowanym roślinnym zamiennikiem masła. Smacznego :)
9 komentarzy
Pyszna
Wegańska kuchnia to dla mnie odkrycie ostatniego miesiąca. A ta wegańska zupa pomidorowa to dla mnie od dziś ulubiony przepis. Dziś się nią zakładaliśmy cała rodzina! Sandra dziękuje za przepis!
idealna ale bez parowki
wyglada dobrze
smaczna
wyszla smaczna polecam
dobra zupka
smaczna
Nie przepadam za parówkami sojowymi i ich w tej zupie nie użyłam i tez jest smaczna. Polecam jako przetestowany przepis wegetariański