Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Przegląd prywatności
11 komentarzy
Anna 24 listopada 2019 (20:20)
Muszę spróbować bo robiłam inaczej. Czy z tego przepisu schabowy jest chrupiący?
daria 25 listopada 2019 (09:48)
ale że na smalcu? to ile to ma kalorii?
Ilona Potocka 23 września 2020 (12:41)
wyszedl naprawde smaczny
Kamila 3 lutego 2022 (23:24)
Czy ten schabowy musi być koniecznie moczony w mleku przez taki długi czas? Istnieje opcja bez moczenia w mleku by kotlet wyszedł też smaczny?
Jagoda 4 lutego 2022 (09:09)
@Kamila przepis pochodzi z programu „Kuchenne Rewolucje”. Mięso najpierw marynuje się w mleku i cebuli i dzięki temu jest bardziej delikatne i kruche – możesz oczywiście skrócić ten czas np. do 3h, wtedy tez mięso powinno już skruszeć. Jeśli jednak pominiesz krok maczana w mleku to już nie będzie schabowy według Gessler 🤷♀️
adrian 15 lutego 2022 (12:26)
Wyszedł naprawde super smaczny
mikołaj 5 kwietnia 2022 (22:43)
to naprawdę idealny kotlet schabowy, robilem pierwszy raz a lepszy niz ten, ktory zawsze robila mamuska 🙂 💪
Magda Gessler 5 kwietnia 2022 (22:44)
Polecam ten przepisz. Magda Gessler 🙂
Gargi 13 kwietnia 2022 (00:04)
w koncu fajnie opisany przepis, to moj pierwszy kotlet schabowy i wyszedl od razu ❤️ jestem jak master szef 🙂
Klara 31 lipca 2022 (21:44)
Kotlet schabowy bardzo dobry mi wyszedł. Kto by pomyślał że taki detal w przygotowaniu tyle zmieni 🤔 moja prababcia tak przygotowywała schabowe!
franek 7 sierpnia 2022 (12:42)
dla mnie przekot kotlet