Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Przegląd prywatności
16 komentarzy
Muszę spróbować bo robiłam inaczej. Czy z tego przepisu schabowy jest chrupiący?
ale że na smalcu? to ile to ma kalorii?
wyszedl naprawde smaczny
Czy ten schabowy musi być koniecznie moczony w mleku przez taki długi czas? Istnieje opcja bez moczenia w mleku by kotlet wyszedł też smaczny?
@Kamila przepis pochodzi z programu „Kuchenne Rewolucje”. Mięso najpierw marynuje się w mleku i cebuli i dzięki temu jest bardziej delikatne i kruche – możesz oczywiście skrócić ten czas np. do 3h, wtedy tez mięso powinno już skruszeć. Jeśli jednak pominiesz krok maczana w mleku to już nie będzie schabowy według Gessler 🤷♀️
Wyszedł naprawde super smaczny
to naprawdę idealny kotlet schabowy, robilem pierwszy raz a lepszy niz ten, ktory zawsze robila mamuska 🙂 💪
Polecam ten przepisz. Magda Gessler 🙂
w koncu fajnie opisany przepis, to moj pierwszy kotlet schabowy i wyszedl od razu ❤️ jestem jak master szef 🙂
Kotlet schabowy bardzo dobry mi wyszedł. Kto by pomyślał że taki detal w przygotowaniu tyle zmieni 🤔 moja prababcia tak przygotowywała schabowe!
dla mnie przekot kotlet
full hd sex videos download gghkyogg.83uQJVfF9TD
hd potrn ggjennifegg.OcVxY7VufK1
porn.hdcom ggjinnysflogg.gYL0K3EPLLz
hqsb63
corrupti sit odit mollitia dicta et non atque laborum nesciunt non reiciendis repudiandae blanditiis maiores et dolorem. ipsa quam est non quo autem et aut officia earum ut voluptas delectus possimus