Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Przegląd prywatności
14 komentarzy
Muszę spróbować bo robiłam inaczej. Czy z tego przepisu schabowy jest chrupiący?
ale że na smalcu? to ile to ma kalorii?
wyszedl naprawde smaczny
Czy ten schabowy musi być koniecznie moczony w mleku przez taki długi czas? Istnieje opcja bez moczenia w mleku by kotlet wyszedł też smaczny?
@Kamila przepis pochodzi z programu „Kuchenne Rewolucje”. Mięso najpierw marynuje się w mleku i cebuli i dzięki temu jest bardziej delikatne i kruche – możesz oczywiście skrócić ten czas np. do 3h, wtedy tez mięso powinno już skruszeć. Jeśli jednak pominiesz krok maczana w mleku to już nie będzie schabowy według Gessler 🤷♀️
Wyszedł naprawde super smaczny
to naprawdę idealny kotlet schabowy, robilem pierwszy raz a lepszy niz ten, ktory zawsze robila mamuska 🙂 💪
Polecam ten przepisz. Magda Gessler 🙂
w koncu fajnie opisany przepis, to moj pierwszy kotlet schabowy i wyszedl od razu ❤️ jestem jak master szef 🙂
Kotlet schabowy bardzo dobry mi wyszedł. Kto by pomyślał że taki detal w przygotowaniu tyle zmieni 🤔 moja prababcia tak przygotowywała schabowe!
dla mnie przekot kotlet
Gp4jDh4xGH4
iL99JCYAsOG
2RoZfZf3Y0h