Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Przegląd prywatności
17 komentarzy
Przepyszne! Właśnie się zajadam. Pychota
lubie w lato z jogurtem naturalny, wtedy zimny jogurt chłodzi gorące placki. smak cukini i jogurtu tez mi pasuje bo przypomina smaki z dziecinstwa, chociaz wtedy zamiast jogurtu jadlem smietane
placki pyszne na maxa
Pyszne! Ja dodaje jeszcze jednego ziemniaka i wychodzą rewelacyjne.
Ale wyszły dobre placki! Pierwszy raz robiłam z cukinii i marchewki i nie spodziewałam się, że to takie dobre.
Pyszne
No lepszych placków z cukinii i marchewki nie jadłam! Genialne są.
cukinia jest ostatnio moim ulubionym skladnikiem. te placki smakuja mi nawet bardziej niz klasyczne ziemniaczane
najlepszy przepis w necie na te placki
Poleca
Dobre te placuszki z cukinii! Mi smakują ze śmianą.
Bardzo smaczne placki
Placki z cukini są zdrowe, ponieważ cukinia jest warzywem pełnym witamin i składników odżywczych. Zawiera witaminy A, C, K i witaminy z grupy B, a także składniki mineralne, takie jak magnez, potas i wapń. Można je przygotować na wiele sposobów, dodając do nich inne zdrowe składniki, takie jak na przykład jajka, warzywa i kasze. Warto jednak pamiętać, że placki z cukini mogą być także tłuste, jeśli zostaną usmażone w dużej ilości oleju. Dlatego też najlepiej jest używać niewielkiej ilości oleju lub gotować je na patelni grillowej lub w piekarniku.
o2mZcCc5cSV
DCICLevoMtb
jk8s4wfZnIA
lW7bMeeazIs