Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
2 komentarze
Uwielbiam, smak dzieciństwa 🙂 Moja babcia takie robiła. Mimo tego, że nie lubię gotować to chyba skorzystam z przepisu i przygotuję te danie 🙂
Dam wam kilka rad ,które przyspieszą prace i stanie sie to bardzo proste /ziemniaki zmiksujcie w blenderze kielichowym ,dodajcie maki żytniej nie pszennej ,jajko wszystko w blenderze wtedy kluchy są ciemniejsze ,i macie do mycia tylko blender ,to szybkie i proste wykonanie ,no reszta to na patelni ,czyli boczek i cebula smacznego