5 pomysłów na to co zrobić z mięsa z rosołu 5 pomysłów na to co zrobić z mięsa z rosołu

5 pomysłów na to co zrobić z mięsa z rosołu

Potrawka z kurczaka po rosole

Czas przygotowania

25 minut

Wypróbuj klasyczny przepis na potrawkę po rosole. Soczyste kawałki kurczaka i aromatyczne warzywa w smacznym sosie to prawdziwa uczta.

Pasta do kanapek

Czas przygotowania

10 minut

Pasta do kanapek to bardzo szybki sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu. Taką pastę wykonasz błyskawicznie, idealnie sprawdzi się jako dodatek do kanapek.

Mięsna zapiekanka

Czas przygotowania

60 minut

Zapiekanka z mięsem z rosołu to świetny wybór dla tych, którzy lubią proste, sycące posiłki. To pożywne danie, które można przygotować błyskawicznie.

Pasztet

Czas przygotowania

1 godzina 50 minut

Pyszny drobiowy pasztet z mięsa i warzyw po rosole. Idealnie smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno do kanapek.

Krokiety z mięsem z rosołu

Czas przygotowania

45 minut

To prosty, niedrogi i wyjątkowo smaczny pomysł na obiad. Krokiety według tego przepisu wychodzą złocisto-rumiane i delikatnie chrupiące. Farsz z mięsa z rosołu i pieczarek to prawdziwy strzał w dziesiątkę.