Sałatkę z makaronem ryżowym można skomponować na wiele różnych sposobów np. zamiast szynki można dodać krewetki. Wszystko zależy od naszej wyobraźni i smaku.
Średnia ocen: 0(0)
20min
Czas przygotowania
1
Ilość z przepisu
Łatwy
Poziom trudności
Składniki
40 gram makaronu ryżowego
3 rzodkiewki
1/4 ogórka zielonego
1 plaster szynki parmeńskiej
1 łyżeczka posiekanego koperku
1 łyżeczka posiekanej pietruszki
1 łyżeczka posiekanego szczypiorku
1/2 łyżeczki oliwy z oliwek
sól
pieprz
Sposób przygotowania
1
Makaron ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu. Dodaj pokrojone w kostkę składniki.
2
Wszystko delikatnie ze sobą wymieszaj, skrop oliwą z oliwek, dopraw solą i pieprzem.
Dodaj komentarz