Wegańskie kanapki z humusem i chrupiącymi warzywami Wegańskie kanapki z humusem i chrupiącymi warzywami

Wegańskie kanapki z humusem i chrupiącymi warzywami

Propozycja apetycznych wegańskich kanapek, które nie tylko pięknie wyglądają, ale również świetnie smakują.

Średnia ocen: 0 (0)
Czas przygotowania

5min

Czas przygotowania

Porcji z przepisu

1

Ilość z przepisu

Poziom trudności

Łatwy

Poziom trudności

Składniki

  • 2 kromki chleba razowego na zakwasie
  • humus o smaku który najbardziej lubisz ( u mnie klasyczny oraz z suszonymi pomidorami)
  • 1/2 żółtej papryki
  • 2 rzodkiewki

Sposób przygotowania

  • 1
    Na kromkach chleba rozsmarowujemy humus, następnie układamy na nią pokrojone warzywa i gotowe. Smacznego

Dodaj komentarz

Ten przepis znajdziesz w...

Przekąski KolacjaŚniadanieWegańskie

To też może Ci zasmakować

+ Dodaj przepis