Masło cynamonowo miodowe Masło cynamonowo miodowe

Masło cynamonowo miodowe

Idealne jako dodatek do tostów, naleśników, bułeczek, gofrów i owsianek.

Średnia ocen: 0 (0)
Czas przygotowania

10min

Czas przygotowania

Porcji z przepisu

1 sloiczek

Ilość z przepisu

Poziom trudności

Łatwy

Poziom trudności

Składniki

  • 1 kostka masła (temp. pokojowa)
  • 2 łyżeczki cynamonu
  • ⅓ kubka miodu (płynny)

Sposób przygotowania

  • 1
    Masło musi być w temperaturze pokojowej. Wszystkie składniki należy zblendować na gładką masę.
  • 2
    Przełożyć do słoiczka, szczelnie zamknąć i przechowywać w lodówce.
  • 3
    Masło idealnie się sprawdzi jako dodatek do gofrów, naleśników, czy tostów na słodko.

Dodaj komentarz

Ten przepis znajdziesz w...

Desery BezglutenoweCynamonHashimotoWigilia i Święta

To też może Ci zasmakować

+ Dodaj przepis