Fantastyczna sałatka z kaszą gryczaną, którą można zabrać również na wynos np. do pracy lub szkoły.
Przepis pochodzi z książki Agaty Lewandowskiej “Dieta w chorobie Hashimoto”.
15min
Czas przygotowania
1
Ilość z przepisu
Łatwy
Poziom trudności
Kaszę ugotuj według instrukcji na opakowaniu.
Warzywa umyj, oczyść i pokrój.
Przygotuj sos winegret: wymieszaj wszystkie składniki
Przełóż warzywa do miski, wymieszaj z kaszą i polej sosem.
Program dla dietetyków · Kontakt · O projekcie · Regulamin · Polityka prywatności
+ Dodaj przepis
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.
Dodaj komentarz