Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Przegląd prywatności
2 komentarze
Danie wyszło mega pyszne! Za pierwszym razem jednak pominęłam proces obsmażenia pulpetów na patelni i to był błąd bo trochę mi się rozwalały. Drugi raz jak robiłam to obsmażylam i faktycznie były lekko z wierzchu chrupiące, dzięki czemu potem w passacie pomidorowej się nie rozwalały. Także moja rada do wszystkich – nie pomijajcie tego kroku z obsmażeniem.
Zrobiłam na obiad dla mojej córci, która nie je mięsa! Powiem, że lepszych pulpetów to ja z kaszy nigdy nie zrobiłam. Pozdrawiam