Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.
Jeśli wyłączysz to ciasteczko, nie będziemy mogli zapisać twoich preferencji. Oznacza to, że za każdym razem, gdy odwiedzasz tę stronę, musisz ponownie włączyć lub wyłączyć ciasteczka.
2 komentarze
Danie wyszło mega pyszne! Za pierwszym razem jednak pominęłam proces obsmażenia pulpetów na patelni i to był błąd bo trochę mi się rozwalały. Drugi raz jak robiłam to obsmażylam i faktycznie były lekko z wierzchu chrupiące, dzięki czemu potem w passacie pomidorowej się nie rozwalały. Także moja rada do wszystkich – nie pomijajcie tego kroku z obsmażeniem.
Zrobiłam na obiad dla mojej córci, która nie je mięsa! Powiem, że lepszych pulpetów to ja z kaszy nigdy nie zrobiłam. Pozdrawiam