Sok z jarmużu, jabłka, marchwi i pomarańczy Sok z jarmużu, jabłka, marchwi i pomarańczy

Sok z jarmużu, jabłka, marchwi i pomarańczy

Sok który wzmacnia odporność i wspomaga metabolizm. Daje nam również zastrzyk energii i chroni nasz organizm przed przeziębieniem.

Średnia ocen: 5 (3)
Czas przygotowania

7min

Czas przygotowania

Porcji z przepisu

1

Ilość z przepisu

Poziom trudności

Łatwy

Poziom trudności

Składniki

  • 1 pomarańcza
  • 2 jabłka
  • 1 marchew
  • garść jarmużu
  • mały kawałek świeżego imbiru

Sposób przygotowania

  • 1
    Pomarańczę, jabłka, marchew i imbir obierz i pokrój na mniejsze kawałki. Liście jarmużu dokładnie umyj.
  • 2
    Jabłka, pomarańczę oraz marchewkę przepuść przez sokowirówkę. Następnie do uzyskanego soku dodaj imbir i jarmuż i wszystko zblenduj.

3 komentarze

Kamila 5 kwietnia 2019 (06:38)

bez pomaranczy tez jest pyszny

nic 21 listopada 2019 (12:46)

Darek to Dariusz, Marek to Mariusza, Jarek to Jarmuż

Duna 18 września 2020 (15:13)

myslale, ze bedzie nie do wypicia a smakuje ok

Dodaj komentarz

Ten przepis znajdziesz w...

Napoje i koktajle FitHashimotoJabłkaMarchewkaNiskokaloryczne

To też może Ci zasmakować

+ Dodaj przepis