Dania bez mięsa Kuchnia: Wegetariańska Autor:
Kaszotto ze świeżym szpinakiem i suszonymi pomidorami to nieoczywiste połączenie smaków, które pozytywnie Was zaskoczy. Kaszotto idealnie się sprawdzi jako samodzielny wegetariański posiłek lub dodatek do mięs. Smacznego!
11 komentarzy
Takie kaszotto to mogę jeść cały czas 🙂 pyszne
Niepozorne danie, a bardzo smaczne. Super dobrane smaki. Połączenie sosu sojowego z kaszą i szpinakiem – rewelacja!
ale dobre! uwielbiam zielone potrawy a z kasza, która była moją największą zmorą teraz nabrała nowego życia i jest moim kulinarnym top!
dobre
kaszotto… lubięęęęę
kciuk w górę za ten przepis 🙂
pyszne kaszotto, jadłem to pierwszy raz
cos bardzo zdrowego i odzywczego
najsmaczniejsze kaszotto jakie jadlam to wlasnie z tego przepisu. niby nic trudnego, a jednak moze smakowac roznie w zaleznosci od proporcji skladnikow
Przepyszne! Uwielbiam suszone pomidory 🙂
Wyglada dobrze