Jaglanka z kakao i pomarańczą

Genialny i smaczny sposób na rozpoczęcie dnia.

Ocena:

(0)
Jaglanka z kakao i pomarańczą Jaglanka z kakao i pomarańczą
Czas przygotowania

15min

Porcji z przepisu

1

Poziom trudności

Łatwy


Jaglanka z kakao i pomarańczą

Składniki:

  • Jogurt naturalny, 2% tłuszczu
  • 0,5 pomarańcza
  • 50 gram kaszy jaglanej
  • 1 łyżka kakao gorzkiego
  • szczypta cynamonu

Sposób przygotowania:

  • 1

    Ugotuj kaszę na sypko według instrukcji na opakowaniu.

  • 2

    Pomarańczę obierz i pokrój w kostkę.

  • 3

    Kaszę i jogurt wymieszaj. Dodaj pomarańczę i kakao.

  • 4

    Posyp cynamonem.


Skomentuj


Kuchnia: Dietetyczna

Kategoria: · Śniadania

Autor: ewa · 19 października 2018


Podobne przepisy

+ Dodaj przepis